Γ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε.

   Τηλ.: 2651026891 | 2651028420

Αρχική
Πλήθος κόσμου στο Passive House Days 2015 PDF Εκτύπωση E-mail

PHOTO IPHDAYS15Με επιτυχία έκλεισε το τριήμερο Passive House Days 2015 κατά το οποίο έχει καθιερωθεί όλα τα Παθητικά Σπίτια παγκοσμίως να ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και πολύ πέραν του αναμενομένου στην Παθητική Κατοικία "Passivistas: The House Project" στην περιοχή του Παπάγου. Την εκδήλωση κάλυψε η πρωινή ζώνη της ΕΤ1 [Δείτε απόσπασμα της εκπομπής

Οι "Passivistas"  υποδέχθηκαν τους ενδιαφερόμενους πολίτεςοι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον προσήλθαν για να διαπιστώσουν την ποιότητα ζωής που προσφέρει μια τέτοια κατοικία, την εξοικονόμηση ενέργειας, το όφελος στην τσέπη του χρήστη αλλά και την προσφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

"Οι επισκέπτες άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις περιγραφές μας για τον τρόπο κατασκευής και πήραν απαντήσεις σε όλες τις απορίες τους. Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την τιμή που μας έκαναν και τους καλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για ακόμη περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές. Ελπίζουμε τη χρονιά που μας έρχεται να έχουμε περισσότερες τέτοιες κατασκευές να επιδείξουμε. Να είστε όλοι καλά μέχρι το επόμενο Passive Days 2016!"


PHOTO IPHDAYS15

Πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε  www.passivistas.gr και φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ